Waar ga jij op “aan"?  

Van 13 t/m 17 november 2023 is het de Week van de Werkstress. Daarom promoten, inspireren en bieden wij deze hele maand activiteiten aan om je mentaal goed te voelen in werk of privé. Maar ook om jouw medewerkers hierin een hart onder de riem te steken. Kortom, bij Rond je Gezond staat de hele maand november in het teken van Werkplezier en Positieve Gezondheid! 

Staat jouw organisatie ook voor (ver)binding en werkplezier? Doet jouw bedrijf, organisatie, stichting of vereniging iets extra’s in de maand november voor mentale gezondheid en werkplezier in Zeeuws-Vlaanderen? Meld het dan bij info@rondjegezond.nl, dan zetten wij het op de website en facebook, zodat heel Zeeuws-Vlaanderen kan zien wat er gebeurt.

Ben jij werkgever en wil je ons helpen om Nederland te laten zien dat wij in Zeeuws-Vlaanderen werkplezier en verbinding belangrijk vinden?

 

Meld je hier aan!

 

Zo zorgen we met elkaar dat iedereen in Nederland ziet dat Zeeuws-Vlaanderen vooroploopt. Samen delen we goede voorbeelden. Deel de inspiratie, tips en workshop  ook binnen je eigen organisatie . Kijk hier wie in de regio jou al voor ging.

De eerste 5 werkgevers uit Zeeuws-Vlaanderen die zich bij ons aanmelden  krijgen een doos unieke zelfzorgkaarten voor hun medewerkers. Wees er dus snel bij en laat je horen! Geef hier aan ons door dat jouw organisatie mee doet aan de week en maak kans op een doos selfcare kaarten voor medewerkers.

In de Week van Werkstress ontvang je elke dag een tip of online kadootje die je kunt delen binnen je organisatie. Zo heb je aan het einde van die week een toolbox vol handige tools en tips die je kunt blijven gebruiken binnen je organisatie. Zo help je het hele jaar werkstress te voorkomen bij je medewerkers.

Week-van-de-Werkstress
Logo Rond Je Gezond

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.