my-career-keeps-me-smiling-everyday-portrait-young-woman-working-her-desk-modern-office

Het verhaal achter 'Samen maken we Zeeuws-Vlaanderen vitaal!'

 

 

young-businessman-sitting-cozy-cafe-bar-using-laptop-computer-looking-aside

Dat wil toch iedereen.. 

Langer gezond, vitaal en zoveel mogelijk op eigen benen staan, dat willen we allemaal. Je bent bijvoorbeeld al aan de slag met je eigen conditie, gezonde voeding of vrijwilligerswerk.  Je spoort misschien collega's al aan voor lunchwandelingen of kookt gezonde maaltijden voor je kinderen, ouders of buren. Gezond leven doe je niet alleen, dus je zoekt maatjes en gelijkgestemden.  

expressive-senior-woman-posing

Wij helpen jou op weg! 

Wij houden van die energie en wij hebben ook een passie voor gezond leven en een gezonde maatschappij. Maar zonder belerend te willen zijn of een ander iets op te leggen. We willen een bijdrage leveren aan activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen die bijdragen aan (Positieve) Gezondheid en waar inwoners blij van worden. 

Zeeuws-Vlaanderen loopt ‘voorop’ in vergrijzing en ontgroening. Het is nodig de vraag naar de formele zorg en ondersteuning te voorkomen of te beperken. Daarom zijn activiteiten vanuit inwoners én bedrijfsleven, die bijdragen aan de gezondheid en een gezonde leefstijl zo belangrijk. Hoe meer Zeeuws Vlamingen Positieve Gezondheid ervaren, hoe beter!  

Logo Rond Je Gezond

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.