Agenda

Onze missie is om van Zeeuws-Vlaanderen de meest gezonde en vitale regio te maken. Hoe gaan we dat dan doen? We bieden je niet alleen tips over hoe je vitaler kunt leven, maar laten je ook zien hoe je dit doel kunt bereiken. We verzamelen allerlei activiteiten van onze samenwerkingspartners en maken deze inzichtelijk op één platform. Zo kun jij in een oogopslag zien wat er in de buurt allemaal te doen is. Naast eenmalige evenementen in de agenda bieden wij ook een overzicht van doorlopende activiteiten en trainingen. Denk hierbij aan klassikale sport- en danslessen, trainingen mindfulness of sociale bijeenkomsten.

Neem hieronder alvast een kijkje in onze activiteitenkalender. Organiseer je zelf activiteiten en wil je deze zichtbaar maken voor heel Zeeuws-Vlaanderen? Meld dan jouw activiteit aan via het aanmeldformulier!

Meld jouw activiteit aan!

Organiseer jij een activiteit op het gebied van gezondheid of vitaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verbinden initiatiefnemers in Zeeuws-Vlaanderen en bieden een platform om activiteiten zichtbaar te maken. Vertel ons in het kort over jouw activiteit en wellicht zie je hem snel terug op onze website!

Velden met een * zijn  verplicht.

Logo Rond Je Gezond

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.