Week van de Positieve Gezondheid van start!

Vandaag is de Week van de Positieve Gezondheid begonnen! Van 23 tot 28 september staat Zeeuws-Vlaanderen in het teken van allerlei inspirerende activiteiten die bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn. Bij Rond je Gezond zijn we trots om als ambassadeur op te treden en willen we graag alle Zeeuws-Vlamingen uitnodigen om mee te doen aan deze bijzondere week.

Wat is de Week van de Positieve Gezondheid?

De Week van de Positieve Gezondheid richt zich op zes belangrijke pijlers: lichamelijke gezondheid, mentaal welzijn, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen, en dagelijks functioneren. Tijdens deze week kun je gratis deelnemen aan verschillende activiteiten die bijdragen aan één of meerdere van deze pijlers. Of je nu wilt werken aan je fysieke gezondheid, mentaal sterker wilt worden, of gewoon op zoek bent naar leuke manieren om actief bezig te zijn, er is voor iedereen wel iets te doen.

Doe mee aan de activiteiten!

In de hele regio worden tal van leuke en gezonde activiteiten georganiseerd. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Neem een kijkje in onze agenda en ontdek welke activiteiten bij jou in de buurt plaatsvinden. Samen maken we van deze week een inspirerende en gezonde ervaring voor iedereen!

Mis het niet en doe mee met de Week van de Positieve Gezondheid!

Neem een kijkje op: Week van de positieve gezondheid - Rond Je Gezond (rond-je-gezond.nl)

 

DWVDPG~3
Logo Rond Je Gezond

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.